Kviečiame pasirašyti už M. Sinkevičių ir Jonavos socialdemokratų kandidatų sąrašą

Mieli jonaviečiai,

Informuojame, kad Jūs galite savo parašu palaikyti Lietuvos socialdemokratų partijos Jonavos skyriaus ir Mindaugo Sinkevičiaus kandidatavimą būsimuose savivaldybės tarybos ir tiesioginiuose mero rinkimuose.

Pasirašymas dar nėra balsavimas, tai – Jūsų geros ir laisvos valios išreiškimas bei patvirtinimas, jog palaikote kandidatų sąrašo ir kandidato į merus Mindaugo Sinkevičiaus dalyvavimą rinkimuose.

Pasirašyti gali TIK Jonavos rajone gyvenamą vietą deklaravę asmenys. Pasirašant įprastu būdu, parašų rinkimo lapuose, būtina pateikti asmens dokumento (paso arba ID kortelės) duomenis. Tą galima padaryti LSDP Jonavos skyriaus būstinėje (J. Basanavičiaus g. 2, Jonava, II aukštas, įėjimas iš vidinio kiemo pusės) darbo dienomis nuo 9 iki 16 val. Telefonas pasiteiravimui: 8 682 10113.

Palaikyti Mindaugo Sinkevičiaus kandidatūrą bei Jonavos socialdemokratų sąrašą galima ir elektroniniu būdu, jei naudojatės el. bankininkyste ar el. parašu. Spauskite nuorodą ir sekite tolimesnes instrukcijas: Rinkėjo puslapis

Dėkojame už Jūsų paramą ir palaikymą! Rinkimės darbų tęstinumą ir klestinčią Jonavą!

Susipažinti su Jonavos socialdemokratų rinkimine programa galite čia. 

Visas kandidatų sąrašas – čia (pdf failas)

2018 gruodžio 31